Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη και φέτος για τις γιορτές η δική μας επίσκεψη αγάπης έγινε στον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι.

Στον ξενώνα, ο οποίος ανήκει στα Παιδικά Χωριά SOS, λειτουργεί πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείας βρεφών και νηπίων, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση ή έχουν εγκαταλειφθεί στα μαιευτήρια.

 

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 βρεθήκαμε στους χώρους του ξενώνα, όπου μας υποδέχθηκαν η κοινωνική λειτουργός Ντορέττα Λαμπάδη, η παιδοψυχολόγος Ηρώ Ρουσάνογλου και η παιδαγωγός Βαλεντίνα Μαλλίδου, οι οποίες μας μίλησαν για τα παιδιά του Ξενώνα και μας περιέγραψαν τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος αποκατάστασης.

 

Με χαρά τους παραδώσαμε δώρα για τα παιδιά που το μεσημέρι θα επέστρεφαν από το σχολείο και μια δωροεπιταγή για προμήθεια βασικών ειδών του ιδρύματος.

Ανταλλάξαμε ευχές και συμφωνήσαμε να βρεθούμε όλοι, μαζί με τα παιδιά αυτή τη φορά, στο γήπεδο για όποιο άθλημα θα προτιμήσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν.

 

Εκ μέρους της ΑΕΚ συμμετείχαν στην αποστολή η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη, ο διευθυντής επικοινωνίας του Σωματείου Πάνος Λούπος, ο οποίος και οργάνωσε την επίσκεψη και οι αθλητές: Λαμπρίνα Τσακάλου και Παναγιώτης Νικολαΐδης από το τμήμα χάντμπολ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος από το τμήμα βόλεϊ, Αλεξάνδρα Καλαϊτζή και Φίλιππος Καραμπέτσος από το τμήμα υδατοσφαίρισης.