Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του στο παλιό Φάληρο, ο ΑΟ Ταταύλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προέδρων και εκπροσώπων ομοσπονδιών, σωματείων και άλλων φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων προσκεκλημένων, ο προέδρος του ΑΟ Ταταύλα Θωμάς Αρβανιτίδης εκφώνησε ομιλία και κατόπιν έκοψε την παραδοσιακή πολίτικη βασιλόπιτα. Το κομμάτι της Λέσχης μας, αν και μεγάλο, δυστυχώς δεν είχε το φλουρί…

Στη συνέχεια έγινε τιμητική αναφορά στη μνήμη του Μενελάου Καροτσιέρη, ιδρυτή των Ταταύλων στην Κωσταντινούπολη ήδη από το 1896 και αργότερα το 1924 στην Αθήνα επίσης ιδρυτικού μέλους του σωματείου Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως.

Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ Χριστίνα Σούκερη ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για τον μεγάλο αθλητή, προπονητή και παράγοντα Μενέλαο Καροτσιέρη.

Τα Ταταύλα είχαν επιμεληθεί μία φωτογραφία του ιστορικού ιδρυτή από τα αρχεία τους, την οποία παρέδωσαν στον Γεώργιο Καροτσιέρη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση αθλητών του ομίλου Ταταύλα καθώς και προσωπικοτήτων που στηρίζουν το έργο του συλλόγου.