Η ανάδειξη και η καταγραφή της Ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και η μεταλαμπάδευση των ιδανικών της στις νεότερες γενιές συνιστά γνώμονα της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό, και ενόψει της εθνικής επετείου της «25ης Μαρτίου», η πρόεδρος της Λέσχης, Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη, δώρισε στους αθλητές του Συλλόγου μας, το βιβλίο που επιμελήθηκε η Λέσχη και συνέγραψε ο Θεοφάνης Μαλκίδης, και αφορά στη συμμετοχή των προγόνων μας στην Παλιγγενεσία του 1821, με τίτλο «Η συμβολή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας στην Επανάσταση του 1821».

 

Στο προπονητήριο της ΑΕΚ στις Αχαρνές, στις αθλήτριες και στους αθλητές

του ταε κβον ντο παρουσία του προπονητή Δημήτρη Κούτρα

της πυγμαχίας παρουσία του προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Στην ομάδα ράγκμπυ

Στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων, στους αθλητές των τμημάτων Παίδων και Εφήβων Μπάσκετ της ΑΕΚ.

Στα στιγμιότυπα, και οι Γιώργος Νικολάου (Γραμματέας της Λέσχης και Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC), Δημήτρης Μαστρογιάννης (Προπονητής Ομάδας Παίδων ΑΕΚ).

Στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ,

στις νεάνιδες της καλλιτεχνικής κολύμβησης και την προπονήτριά τους Δέσποινα Θεοδωρίδου

στο αγωνιστικό κολύμβησης εφήβων-παίδων και νεανίδων-κορασίδων υπό το βλέμμα του προπονητή τους Δημήτρη Χασιώτη

στο τμήμα πόλο εφήβων με προπονητή τον Γιάννη Γεωργογιαννάκη

Στο Σεραφείδειο Προπονητικό Κέντρο Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα τμήματα της Κ19, Κ17 & Κ12 με τους προπονητές τους και η διοίκηση των ακαδημιών μας επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή. Με χαρά πήραν το βιβλίο μας και μας υποσχέθηκαν ότι σύντομα, αφού το διαβάσουν, θα έχουμε και “feedback” και θέματα για συζήτηση από τα παιδιά.

Την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ εκπροσώπησαν η πρόεδρος Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης.
Στα στιγμιότυπα ο Ηλίας Κυριακίδης, Αθλητικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Δικτύου Ακαδημίας και ο Νίκος Γεωργέας, Γενικός Διευθυντής Ακαδημίας.

Παρευρέθηκαν επίσης η Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης Βασιλική Παπαλοπούλου, οι Υπεύθυνοι Ανάπτυξης Γενναίος Καραχάλιος (Κ19, Κ17, προπονητής Κ19) και Στέλιος Ορφανίδης (Κ14, Κ13, Κ12, Κ10-11, προπονητής Κ12) με τους συνεργάτες τους, εκπρόσωποι από το τμήμα scouting και το ιατρικό επιτελείο.

Στο γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος» στα τμήματα βόλεϊ νεανίδων-κορασίδων παρουσία του προπονητού τους Γιώργου Γιουβανάκογλου,

καθώς και στις ομάδες  παίδων και παμπαίδων, με προπονητή τον Γιώργο Μάντζιο.

Επίσης, προσφέραμε το βιβλίο στα τμήματα Κ18-2 και Π16-2 των ακαδημιών γυναικείου βόλεϊ.

Στην αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ, στα τμήματα χάντμπολ παίδων, παμπαίδων, κορασίδων και γυναικών.
Στα στιγμιότυπα ο Δημήτρης Στραβομύτης, προπονητής των τμημάτων παίδων και εφήβων.

Στους σκακιστές μας.

Στα τμήματα Κ18 και Κ16 του ποδοσφαίρου σάλας.