Η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως (Α.Ε.Κ.) συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και ολόκληρη η οικογένεια της Α.Ε.Κ. γιορτάζει έναν αιώνα δόξας και αθλητικού μεγαλείου! Σε αυτό το εορταστικό πλαίσιο, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της Α.Ε.Κ. διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι μια μεγάλη, ξεχωριστή και άκρως εντυπωσιακή συναυλία, αναδεικνύοντας την πλούσια ιστορία και τις αξίες του σωματείου και των ιδρυτών του.

Η συναυλία «100 χρόνια Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως… για σένα τραγουδώ!» προσφέρει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στις ρίζες, την παράδοση και στο λαϊκό τραγούδι που ανακούφισε τον πόνο της προσφυγιάς, συντρόφευσε τον αγώνα για επιβίωση και κοινωνική ένταξη στην παλαιά Ελλάδα και εμπνέει, έναν αιώνα τώρα, την πρόοδο και την πορεία της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως.

Το αρχαίο θέατρο του Δίου θα πλημμυρίσει από τις μελωδίες του συνθέτη των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών, Χρήστου Νικολόπουλου, μαζί με τις φωνές των αγαπημένων ερμηνευτών, Κώστα Μακεδόνα και Βιολέτας Ίκαρη. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει μια πολυμελής ορχήστρα, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κώστας Μυστακίδης.

 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

  • Εκδήλωση στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Φορέας Υλοποίησης: Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Διοργάνωση: Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού Α.Ε.Κ.
  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Ιουλίου
  • Ώρα: 21:30
  • Τοποθεσία: Αρχαίο Θέατρο Δίου, Πιερία
  • Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10 ευρώ (δωρεάν για παιδιά μέχρι 10 ετών)

 

Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί μας έναν αιώνα αθλητικής και πολιτιστικής κληρονομιάς!

 

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και γίνετε μέρος αυτής της ιστορικής βραδιάς!

Σημεία Προπώλησης

ΑΘΗΝΑ

Γραφεία Σωματείου Α.Ε.Κ.: Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια 14341. Τηλ 2102584582

ΠΙΕΡΙΑ

 

Εισιτήρια θα πωλούνται και στην είσοδο του αρχαίου θεάτρου στο Δίον από 1 ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης μέχρι την εξάντλησή τους. 

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα μεταφοράς με αστική συγκοινωνία καθώς και επιπρόσθετες σημαντικές πληροφορίες για τον χώρο του αρχαίου θεάτρου Δίου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ολύμπου πατώντας εδώ.